Over TTV Borne

Oprichting

Tafeltennis Vereniging Borne werd opgericht in augustus 1996. De oprichters speelden veel in vakanties en op campings; de passie die hieruit voortkwam resulteerde in de oprichting van de vereniging. Inmiddels bestaat TTV Borne uit ongeveer 35 leden, zowel jeugd- als senioren (ouder dan 18 jaar). Bijzonder is dat de vereniging sinds een jaar een g-groep heeft. Zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke beperking tafeltennissen eenmaal per week, onder speciale begeleiding, bij onze vereniging.

De leukste vereniging van Borne!

Tafeltennissen in Borne, is tafeltennissen bij de leukste sportvereniging van de gemeente Borne! (verkiezing 2012). Wij bieden de leden naast diverse vormen van tafeltennis (recreatief, competitief) ook de ruimte om zich sociaal verbonden te blijven voelen met de club en de andere leden.

Lokatie Wensinkhof

In de geheel nieuwe sportaccommodatie ‘de Wensinkhof’ beschikken wij over een eigen kantine, o.a. met televisie, waar onze leden, na afloop van het tafeltennissen tegen betaalbare prijzen, gezellig met elkaar napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Honk 191

De naam van onze kantine, ‘Honk 191’, staat symbool voor een oud-lid dat ons helaas te vroeg is ontgaan. Gerard Tanke was een van de mensen die zich keihard heeft ingezet voor een accommodatie met een eigen kantine. Met deze naam willen we zijn nagedachtenis voor altijd aan onze club verbinden.


Video: ‘Hart voor de Sport’ over TTV Borne