Covid update: Trainingen stopgezet voor 2 weken

Beste leden, ouder(s) en/of verzorger(s),

Jullie hebben gisterenavond ongetwijfeld met veel interesse de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gevolgd. Helaas zijn er nog steeds te veel besmettingen en ziekenhuisopnames. Concrete beperkingen voor de zaalsporten zijn vanavond nog niet gegeven, ook vanuit het NOC*NSF en de NTTB hebben we nog geen bericht hierover ontvangen. Wel hebben we als bestuur vanavond kortstondig overleg gevoerd.

Het bestuur acht het zeer noodzakelijk om alle tafeltennis activiteiten, zowel de trainingen voor de jeugd als het vrij spelen voor jeugd en senioren, met onmiddellijke ingang en voor een minimale duur van twee weken te verbieden. Wij begrijpen dat dit best een ingrijpend besluit is en dat we daarmee voor veel leden hun wekelijkse sport- en contactmoment afnemen, maar zijn van mening dat we op deze manier positief bijdragen aan het terugdringen van het aantal meldingen en ziekenhuisopnames. En daarmee zo snel mogelijk wel weer op een normale manier onze sport kunnen beoefenen.

Uiteraard blijven we jullie informeren over de ontwikkelingen en het moment dat er wel weer (mogelijk met aanvullende maatregelen) getafeltennist kan worden.

Beantwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *